Блог

ДЕНЯТ НА ЗЕМЯТА 27.10.2021 15:19

ДЕНЯТ НА ЗЕМЯТА

На 22 април честваме Денят на Земята.Често обръщаме взор към небето с надежда. Забравили за силата и мъдростта под нозете ни. За Майката Земя, която ни носи с грижа и любов.

Земята е общото помежду ни. Тя е част от нас. И ние сме част от нея.

Тази година връзката ни с Майката Природа се променя. Няма да има връщане към нормалността след вируса. Защото нормалност не е имало.

Нашето съществуване преди коронавируса не беше нормално. Бяхме нормализирали алчността, несправедливостта, изчерпването, изнемогването, изтощението, разединението, безпорядъка, яростта, омразата, оскъдицата, консумацията и трупането.

По какво да тъгуваме? Дава ни се възможност да си ушием нова премяна. По мярка на природата и на цялото човечество.

Мнозина казват, че времето за приказки изтече. Днес е време за действия. Връщайки се постепенно към Живота, е време да изберем какво да възкресим и възобновим и с какво да се разделим.

Да променим отношението си към природните ресурси, водата, въздуха и другите живи същества, с които споделяме тази планета. И с делата си да почитаме и да служим на Майката Земя и на всички живи същества.

Днес е чудесен ден да засеете или засадите нещо в почва на открито или у дома. Това би бил най-големият дар за Земята. Ако не можете да го направите физически, използвайте въображението си, за да си представите, че посявате и поливате семената, които искате да родят и да се роят.

Тази година е време за промяна и време за сеене. И всеки от нас носи отговорност за това. Отговорността да се срещнем и свържем с Майката Земя и помежду си по нов начин. Всички заедно и всеки поотделно.

Честит ден на Земята!
Честито Новолуние!
Честито Възкресение!
Да е благословено НОВОТО Начало! Да е МЪДРОСТ в избора ни и сМИРение в делата ни!

*Текстът е в по-голямата си част преводен от Соня Рене Тейлър и Гал Сасон

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Празници

Празници

ДЕНЯТ НА ЗЕМЯТА

Денят на Земята

На 22 април честваме Денят на Земята.Често обръщаме взор към небето с надежда. Забравили за силата и мъдростта под нозете ни. За Майката Земя, която ни На 22 април честваме Денят на Земята.Често обръщаме взор към небето с надежда. Забравили за силата и мъдростта под нозете ни. За Майката Земя, която ни 2021-11-26T23:21:43+02:00 ДЕНЯТ НА ЗЕМЯТА

<p>На 22 април честваме Денят на Земята.Често обръщаме взор към небето с надежда. Забравили за силата и мъдростта под нозете ни. За Майката Земя, която ни носи с грижа и любов.</p> <p>Земята е общото помежду ни. Тя е част от нас. И ние сме част от нея.</p> <p>Тази година връзката ни с Майката Природа се променя. Няма да има връщане към нормалността след вируса. Защото нормалност не е имало.</p> <p>Нашето съществуване преди коронавируса не беше нормално. Бяхме нормализирали алчността, несправедливостта, изчерпването, изнемогването, изтощението, разединението, безпорядъка, яростта, омразата, оскъдицата, консумацията и трупането.</p> <p>По какво да тъгуваме? Дава ни се възможност да си ушием нова премяна. По мярка на природата и на цялото човечество.</p> <p>Мнозина казват, че времето за приказки изтече. Днес е време за действия. Връщайки се постепенно към Живота, е време да изберем какво да възкресим и възобновим и с какво да се разделим.</p> <p>Да променим отношението си към природните ресурси, водата, въздуха и другите живи същества, с които споделяме тази планета. И с делата си да почитаме и да служим на Майката Земя и на всички живи същества.</p> <p>Днес е чудесен ден да засеете или засадите нещо в почва на открито или у дома. Това би бил най-големият дар за Земята. Ако не можете да го направите физически, използвайте въображението си, за да си представите, че посявате и поливате семената, които искате да родят и да се роят.</p> <p>Тази година е време за промяна и време за сеене. И всеки от нас носи отговорност за това. Отговорността да се срещнем и свържем с Майката Земя и помежду си по нов начин. Всички заедно и всеки поотделно.</p> <p>Честит ден на Земята!<br />Честито Новолуние!<br />Честито Възкресение!<br />Да е благословено НОВОТО Начало! Да е МЪДРОСТ в избора ни и сМИРение в делата ни!</p> <p></p> <p>*Текстът е в по-голямата си част преводен от Соня Рене Тейлър и Гал Сасон</p> <p></p>

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки