Блог

ГРАДИНИТЕ, ХРАНАТА И ВОЙНАТА 20.03.2022 19:38:33

ГРАДИНИТЕ, ХРАНАТА И ВОЙНАТА

Това, което виждате на снимката, е КРАТЕР на БОМБА, превърнат в процъфтяваща градина Victory Garden, до Уестминстърската катедрала в Лондон, 1940г.

Там, където нацистите са посяли смърт, един лондончанин и жена му са създали пространство, носещо живот.

Какво е VICTORY GARDEN? Това са популярни градини през Първата и Втората световна война. В тогавашното военно време храната не достига, раздава се на дажби и голяма част се изпраща зад граница на войниците.

Затова ПРАВИТЕЛСТВАТА на Великобритания и САЩ апелират към гражданите и ги насърчават да създават свои собствени градини и сами да отглеждат храната си. До 1944г. се включват 20 милиона американци, които само за тази година са произвели 8 милиона тона храна.

Тази снимка улавя магията и красотата на ВЪЗСТАНОВЯВАНЕТО... от смъртта, отровата, разрухата на земята и човечеството чрез жизнеутвърждаващо подхранване на хората и земята, така че да се развиват и процъфтяват.

Възстановяване по най-добрия начин.

Нашата ПОЧВА се влошава с най-бързите темпове, които някога са наблюдавани. И това си проправя път към нашата трапеза, организма и здравето ни.

Нека вземем добрия пример от историята и възстановим нашата земя преди да е твърде късно. От около 2 години Victory Garden отново набира популярност. Само че този път целта е друга. Хората да се върнат към истинската храна, да я отглеждат сами и да разчитат на себе си.

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Полезно знание

Полезно знание

ГРАДИНИТЕ, ХРАНАТА И ВОЙНАТА

ГРАДИНИТЕ, ХРАНАТА И ВОЙНАТА

Това, което виждате на снимката, е КРАТЕР на БОМБА, превърнат в процъфтяваща градина Victory Garden, до Уестминстърската катедрала в Лондон, 1940г. Там, к Това, което виждате на снимката, е КРАТЕР на БОМБА, превърнат в процъфтяваща градина Victory Garden, до Уестминстърската катедрала в Лондон, 1940г. Там, к 2022-03-20T19:38:34+02:00 ГРАДИНИТЕ, ХРАНАТА И ВОЙНАТА

<p>Това, което виждате на снимката, е <strong>КРАТЕР на БОМБА</strong>, превърнат в процъфтяваща градина Victory Garden, до Уестминстърската катедрала в Лондон, 1940г. </p> <p>Там, където нацистите са посяли смърт, един лондончанин и жена му са създали пространство, носещо живот.</p> <p>Какво е <strong>VICTORY GARDEN</strong>? Това са популярни градини през Първата и Втората световна война. В тогавашното военно време храната не достига, раздава се на дажби и голяма част се изпраща зад граница на войниците. </p> <p>Затова <strong>ПРАВИТЕЛСТВАТА</strong> на Великобритания и САЩ апелират към гражданите и ги насърчават да създават свои собствени градини и сами да отглеждат храната си. До 1944г. се включват 20 милиона американци, които само за тази година са произвели 8 милиона тона храна.</p> <p>Тази снимка улавя магията и красотата на <strong>ВЪЗСТАНОВЯВАНЕТО</strong>... от смъртта, отровата, разрухата на земята и човечеството чрез жизнеутвърждаващо подхранване на хората и земята, така че да се развиват и процъфтяват. </p> <p>Възстановяване по най-добрия начин.</p> <p>Нашата <strong>ПОЧВА</strong> се влошава с най-бързите темпове, които някога са наблюдавани. И това си проправя път към нашата трапеза, организма и здравето ни. </p> <p>Нека вземем добрия пример от историята и възстановим нашата земя преди да е твърде късно. От около 2 години Victory Garden отново набира популярност. Само че този път целта е друга. Хората да се върнат към истинската храна, да я отглеждат сами и да разчитат на себе си.</p>

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки