Блог

КАК МАЛКИТЕ ХОРА ЧИСТЯТ ГОЛЕМИ БОКЛУЦИ 07.12.2021 00:01:55

КАК МАЛКИТЕ ХОРА ЧИСТЯТ ГОЛЕМИ БОКЛУЦИ

100 ЧУВАЛА, 2 ЕЗЕРА И 1 МЕЧТА

🏞Тръгнахме да чистим 1 езеро, а почистихме 2 езера и събрахме 100 чувала боклук. Чудесата се случват заедно!

🚸Бяхме около 30 човека, половината от които деца. А децата, които чистят, стават хора, които пазят. Те не само ще се грижат за природата и държавата, в която живеят, а един ден сами ще организират акции и каузи.

деца и родители почистват боклуци край езеро Натура 2000 Негован

🚯И в най-смелите си мечти не сме вярвали, че ще имаме табели. Тогава ни се обади Даниел от @Lepka, който ни предложи да направи надписи-стикери за табелите.

⛵След всичко това ни поникнаха крила! Имахме слънце, настроение, трудолюбиви деца, тв водещ Григор Малинов снима с дрон... изобщо хиляди причини да вярваме в добротворството и чудотворството.

почистване на боклуци край езеро Натура 2000 Негован

🙏От сърце благодарим на всички, които се отзоваха и доказахме, че заедно сме по-силни.

⚠ После зачакахме някой да събере боклука. Кметът беше обещал да ни съдейства. Но столичен инспекторат се бавеха. Те пък зависели от почистващата фирма. След 10 дена чакане и обещания, ураганни ветрове и разпилян боклук, боклукът до пътя изчезна. Но двете камари навътре по пътя все още са там – почти месец след акцията.

находка при почистване на боклук голям кокал

🚮Разбира се, телефонните разговори ще продължат и ние няма да се откажем, нито да спрем да се борим за нашите права, за нашата природа и за нашата държава.

🔥 Хора, борете се! Не се отказвайте от принципите, ценностите и мечтите си, само защото в България всичко е трудно, бавно и води до отчаяние. Ние сме жилави! Нали?

мъж и жена поставят табела за опазване на природата и събиране на боклука

❤ Бъдете здрави! Обичайте се и се обЛичайте!
Близките от фермата - Иво и Сиана

П.П. Междувременно ЕК реши да повдигне обвинение срещу България за неизпълнение на поетите ангажименти за зоните от Натура 2000...

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Полезно знание

Полезно знание

КАК МАЛКИТЕ ХОРА ЧИСТЯТ ГОЛЕМИ БОКЛУЦИ

КАК МАЛКИТЕ ХОРА ЧИСТЯТ ГОЛЕМИ БОКЛУЦИ

100 ЧУВАЛА, 2 ЕЗЕРА И 1 МЕЧТА🏞Тръгнахме да чистим 1 езеро, а почистихме 2 езера и събрахме 100 чувала боклук. Чудесата се случват заедно!🚸Бяхме около 3 100 ЧУВАЛА, 2 ЕЗЕРА И 1 МЕЧТА🏞Тръгнахме да чистим 1 езеро, а почистихме 2 езера и събрахме 100 чувала боклук. Чудесата се случват заедно!🚸Бяхме около 3 2021-12-07T00:01:58+02:00 КАК МАЛКИТЕ ХОРА ЧИСТЯТ ГОЛЕМИ БОКЛУЦИ

<h2>100 ЧУВАЛА, 2 ЕЗЕРА И 1 МЕЧТА</h2> <p>🏞Тръгнахме да чистим 1 езеро, а почистихме 2 езера и събрахме 100 чувала боклук. <strong>Чудесата се случват заедно!</strong></p> <p>🚸Бяхме около 30 човека, половината от които <strong>деца</strong>. А децата, които чистят, стават хора, които пазят. Те не само ще се грижат за природата и държавата, в която живеят, а един ден сами ще организират акции и каузи.</p> <p><img alt="деца и родители почистват боклуци край езеро Натура 2000 Негован" src="https://cdncloudcart.com/16275/files/image/20211113_1153531.jpg" class="aligncenter" width="702" height="527" /></p> <p>🚯И в най-смелите си мечти не сме вярвали, че ще имаме <strong>табели</strong>. Тогава ни се обади Даниел от @Lepka, който ни предложи да направи надписи-стикери за табелите.</p> <p>⛵След всичко това ни поникнаха крила! Имахме слънце, настроение, трудолюбиви деца, тв водещ Григор Малинов снима с дрон... изобщо хиляди причини да вярваме в <strong>добротворството </strong>и чудотворството.</p> <p><img alt="почистване на боклуци край езеро Натура 2000 Негован" src="https://cdncloudcart.com/16275/files/image/20211113_1149451.jpg" class="aligncenter" width="706" height="530" /></p> <p>🙏От сърце <strong>благодарим </strong>на всички, които се отзоваха и доказахме, че заедно сме по-силни.</p> <p>⚠ После зачакахме <strong>някой да събере боклука</strong>. Кметът беше обещал да ни съдейства. Но столичен инспекторат се бавеха. Те пък зависели от почистващата фирма. След 10 дена чакане и обещания, ураганни ветрове и разпилян боклук, боклукът до пътя изчезна. Но двете камари навътре по пътя все още са там &ndash; почти месец след акцията.</p> <p><img alt="находка при почистване на боклук голям кокал" src="https://cdncloudcart.com/16275/files/image/20211113_130840.jpg" class="aligncenter" width="605" height="807" /></p> <p>🚮Разбира се, телефонните разговори ще продължат и ние <strong>няма да се откажем</strong>, нито да спрем да се борим за нашите права, за нашата природа и за нашата държава.</p> <p>🔥 Хора, <strong>борете се</strong>! Не се отказвайте от принципите, ценностите и мечтите си, само защото в България всичко е трудно, бавно и води до отчаяние. Ние сме жилави! Нали?</p> <p><img alt="мъж и жена поставят табела за опазване на природата и събиране на боклука" src="https://cdncloudcart.com/16275/files/image/20211129_211525.jpg" class="aligncenter" width="618" height="824" /></p> <p>❤ Бъдете здрави! Обичайте се и се обЛичайте! <br />Близките от фермата - Иво и Сиана</p> <p>П.П. Междувременно ЕК реши да повдигне <strong>обвинение </strong>срещу България за неизпълнение на поетите ангажименти за зоните от Натура 2000...</p>

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки