Блог

ДЕЦАТА ПОВТАРЯТ ТОВА, КОЕТО ПРАВИМ, А НЕ ТОВА, КОЕТО КАЗВАМЕ 30.03.2022 10:42

ДЕЦАТА ПОВТАРЯТ ТОВА, КОЕТО ПРАВИМ, А НЕ ТОВА, КОЕТО КАЗВАМЕ

КОГАТО МИСЛЕШЕ, ЧЕ НЕ ТЕ ГЛЕДАМ, АЗ ВИДЯХ

💗 Когато мислеше, че не те гледам, аз видях, че закачи първата ми картина на стената и веднага поисках да нарисувам друга.

💗 Когато мислеше, че не те гледам, аз видях как нахрани изгубено коте и научих, че си добрър и мил с животните.

💗 Когато мислеше, че не те гледам, аз видях как направи любимата ми торта, специално за мен и научих, че малките неща могат да бъдат най-специалните неща в живота.

💗 Когато мислеше, че не те гледам, аз чух как каза една молитва и разбрах, че някъде има Бог, с когото винаги мога да говоря и се научих да вярвам в Него.

💗 Когато мислеше, че не те гледам, аз видях как приготви храна и я занесе на приятел, който беше болен и научих, че ние всички трябва да си помагаме, грижейки се един за друг.

💗 Когато мислеше, че не те гледам, аз видях как отдели от времето и парите си, за да помогнеш на хора, които нямат нищо и научих, че тези, които имат нещо, трябва да дават на тези, които нямат.

💗 Когато мислеше, че не те гледам, аз видях как се грижиш за нашия дом, за всички нас в него и научих, че трябва да се грижим за това, което ни е дадено от Бога.

💗 Когато мислеше, че не те гледам, аз видях как се справяш с отговорностите си, дори когато не се чувстваш добре и научих, че трябва да бъда отговорен към всичко и всички, когато порасна.

💗 Когато мислеше, че не те гледам, аз видях сълзите в очите ти и научих, че понякога биваш наранен, но не е слабост и няма нищо нередно в това да поплачеш.

💗 Когато мислеше, че не те гледам, аз видях как се безпокоиш за мен и поисках да бъда всичко онова, което бих могъл да съм.

💗 Когато мислеше, че не те гледам, аз научих най-много от уроците на живота, които трябва да знам, за да бъда един добър човек, когато порасна.

💗 Когато мислеше, че не те гледам, аз те погледнах и исках да ти кажа "Благодаря!" за всички онези неща, които видях, когато ти си мислеше, че не те гледам.

Защото децата наблюдават и правят това, което ние правим, а не това, което казваме.

Намерено в нета.

🙏 С пожелание да бъдем светлината, любовта и мира, които искаме да видим в света. Да даваме корени, да даваме крила, да бъдем най-добрата версия на себе си, през която тече Божествената искра и да служим на Живота.

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Родителство

Родителство

ДЕЦАТА ПОВТАРЯТ ТОВА, КОЕТО ПРАВИМ, А НЕ ТОВА, КОЕТО КАЗВАМЕ

КОГАТО МИСЛЕШЕ, ЧЕ НЕ ТЕ ГЛЕДАМ, АЗ ВИДЯХ

💗 Когато мислеше, че не те гледам, аз видях, че закачи първата ми картина на стената и веднага поисках да нарисувам друга.💗 Когато мислеше, че не те гле 💗 Когато мислеше, че не те гледам, аз видях, че закачи първата ми картина на стената и веднага поисках да нарисувам друга.💗 Когато мислеше, че не те гле 2022-03-30T10:44:18+03:00 ДЕЦАТА ПОВТАРЯТ ТОВА, КОЕТО ПРАВИМ, А НЕ ТОВА, КОЕТО КАЗВАМЕ

<p>КОГАТО МИСЛЕШЕ, ЧЕ НЕ ТЕ ГЛЕДАМ, АЗ ВИДЯХ</p> <p>💗 Когато мислеше, че не те гледам, аз видях, че закачи първата ми картина на стената и веднага поисках да нарисувам друга.</p> <p>💗 Когато мислеше, че не те гледам, аз видях как нахрани изгубено коте и научих, че си добрър и мил с животните.</p> <p>💗 Когато мислеше, че не те гледам, аз видях как направи любимата ми торта, специално за мен и научих, че малките неща могат да бъдат най-специалните неща в живота.</p> <p>💗 Когато мислеше, че не те гледам, аз чух как каза една молитва и разбрах, че някъде има Бог, с когото винаги мога да говоря и се научих да вярвам в Него.</p> <p>💗 Когато мислеше, че не те гледам, аз видях как приготви храна и я занесе на приятел, който беше болен и научих, че ние всички трябва да си помагаме, грижейки се един за друг.</p> <p>💗 Когато мислеше, че не те гледам, аз видях как отдели от времето и парите си, за да помогнеш на хора, които нямат нищо и научих, че тези, които имат нещо, трябва да дават на тези, които нямат.</p> <p>💗 Когато мислеше, че не те гледам, аз видях как се грижиш за нашия дом, за всички нас в него и научих, че трябва да се грижим за това, което ни е дадено от Бога.</p> <p>💗 Когато мислеше, че не те гледам, аз видях как се справяш с отговорностите си, дори когато не се чувстваш добре и научих, че трябва да бъда отговорен към всичко и всички, когато порасна.</p> <p>💗 Когато мислеше, че не те гледам, аз видях сълзите в очите ти и научих, че понякога биваш наранен, но не е слабост и няма нищо нередно в това да поплачеш.</p> <p>💗 Когато мислеше, че не те гледам, аз видях как се безпокоиш за мен и поисках да бъда всичко онова, което бих могъл да съм.</p> <p>💗 Когато мислеше, че не те гледам, аз научих най-много от уроците на живота, които трябва да знам, за да бъда един добър човек, когато порасна.</p> <p>💗 Когато мислеше, че не те гледам, аз те погледнах и исках да ти кажа "Благодаря!" за всички онези неща, които видях, когато ти си мислеше, че не те гледам.</p> <p>Защото децата наблюдават и правят това, което ние правим, а не това, което казваме.</p> <p>Намерено в нета.</p> <p>🙏 С пожелание да бъдем светлината, любовта и мира, които искаме да видим в света. Да даваме корени, да даваме крила, да бъдем най-добрата версия на себе си, през която тече Божествената искра и да служим на Живота.</p>

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки