Блог

РАВНОСМЕТКАТА НА ФЕРМЕРА 27.10.2021 23:00:57

РАВНОСМЕТКАТА НА ФЕРМЕРА

1 година измина откакто сложихме оранжерии на полето. 1 година, изпълнена с десетки безсънни нощи, стотици доволни клиенти, хиляди ръчно набрани салатки, безброй мазоли, болежки и предизвикателства. С последната достаква за април, направихме и нашата равносметка.

⚡ПЪТЯТ

Целия си опит, професионализъм и умения, огромен, денонощен труд, целия си живот вложихме във фермата. Над 20-годишната практика на Иво в земеделието, неизчерпаемото ни желание да се развиваме и увеличеният ни екип.

🏡ФЕРМАТА

Будим се и си лягаме с прогнозата за времето и скоростта на вятъра. Винаги готови да реагираме по спешност. Животът така се завъртя, че фермата е в центъра. С живота, който създаваме. С грижата, която полагаме. С примера, който даваме.

🙏УПОВАНИЕТО

Предизвикателствата са много. Имаше моменти, когато само упованието ни оставаше. Тогава си спомняме думите на Омар Хаям: “Не казвай на Бог, че имаш проблеми. Обърни се към проблемите и кажи, че има Бог.”

👩‍🌾КЛИЕНТИТЕ

Независимо от всичко, винаги се стараем да имаме лично и топло отношение към всеки един клиент. Но няма да е пресилено, ако кажа, че имаме най-разкошните, благодарни, сърдечни и позитивни клиенти на света! Истинска радост е да чуя всеки от тях! И съм безкрайно благодарна!

❤ БЛАГОДАРИМ ВИ

Нищо не е така трудно като началото. Благодарим на всеки един от вас, който ни избира. Който ни изпраща добра дума и добра мисъл. И ни следва, харесва и споделя в това пространство.

💯 ЦЕЛТА

Си остава да превърнем фермата в средище! В място за срещи с природата, земята и храната. Място за учене, игра и деца. Място за преживявания - и кални, и вкусни, и споделени. За нас и за всички, които искат да се докоснат до Близката ферма.

🌱 УСПЕХЪТ

Постоянството и трудът се отплащат. Влагаш ли цялата си енергия, ръце, сърце и ум, дори и най-невъзможните неща се случват! И правилните хора идват.

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Фермата преди и сега

Фермата преди и сега

РАВНОСМЕТКАТА НА ФЕРМЕРА

РАВНОСМЕТКАТА НА ФЕРМЕРА

1 година измина откакто сложихме оранжерии на полето. 1 година, изпълнена с десетки безсънни нощи, стотици доволни клиенти, хиляди ръчно набрани салатки, б 1 година измина откакто сложихме оранжерии на полето. 1 година, изпълнена с десетки безсънни нощи, стотици доволни клиенти, хиляди ръчно набрани салатки, б 2021-10-27T23:01:00+03:00 РАВНОСМЕТКАТА НА ФЕРМЕРА

<p>1 година измина откакто сложихме оранжерии на полето. 1 година, изпълнена с десетки безсънни нощи, стотици доволни клиенти, хиляди ръчно набрани салатки, безброй мазоли, болежки и предизвикателства. С последната достаква за април, направихме и нашата равносметка.</p> <h3>⚡ПЪТЯТ</h3> <p>Целия си опит, професионализъм и умения, огромен, денонощен труд, целия си живот вложихме във фермата. Над 20-годишната практика на Иво в земеделието, неизчерпаемото ни желание да се развиваме и увеличеният ни екип.</p> <h3>🏡ФЕРМАТА</h3> <p>Будим се и си лягаме с прогнозата за времето и скоростта на вятъра. Винаги готови да реагираме по спешност. Животът така се завъртя, че фермата е в центъра. С живота, който създаваме. С грижата, която полагаме. С примера, който даваме. </p> <h3>🙏УПОВАНИЕТО</h3> <p>Предизвикателствата са много. Имаше моменти, когато само упованието ни оставаше. Тогава си спомняме думите на Омар Хаям: &ldquo;Не казвай на Бог, че имаш проблеми. Обърни се към проблемите и кажи, че има Бог.&rdquo; </p> <h3>👩&zwj;🌾КЛИЕНТИТЕ</h3> <p>Независимо от всичко, винаги се стараем да имаме лично и топло отношение към всеки един клиент. Но няма да е пресилено, ако кажа, че имаме най-разкошните, благодарни, сърдечни и позитивни клиенти на света! Истинска радост е да чуя всеки от тях! И съм безкрайно благодарна!</p> <h3>❤ БЛАГОДАРИМ ВИ</h3> <p>Нищо не е така трудно като началото. Благодарим на всеки един от вас, който ни избира. Който ни изпраща добра дума и добра мисъл. И ни следва, харесва и споделя в това пространство.</p> <h3>💯 ЦЕЛТА</h3> <p>Си остава да превърнем фермата в средище! В място за срещи с природата, земята и храната. Място за учене, игра и деца. Място за преживявания - и кални, и вкусни, и споделени. За нас и за всички, които искат да се докоснат до Близката ферма.</p> <h3><strong>🌱 УСПЕХЪТ</strong></h3> <p>Постоянството и трудът се отплащат. Влагаш ли цялата си енергия, ръце, сърце и ум, дори и най-невъзможните неща се случват! И правилните хора идват.</p>

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки