Блог

УЧИТЕЛЯ за ХРАНАТА 13.04.2022 09:33:45

УЧИТЕЛЯ за ХРАНАТА

💗 Пий вода от чист извор, меси хляб от прясно жито и приемай узрели и пресни плодове само от добри хора.

💗 Който се храни с любов и благодарност, той има живот в себе си.

💗 Ще ядеш с цялото си благоговение. Храненето е процес на възприемане на живите сили в природата.

💗 Каквато е храната на човека, такава ще бъде и кръвта му, такива ще бъдат и мислите му. Каквито са мислите му, такива ще бъдат и чувствата му. Каквито са чувствата му, такива ще бъдат и делата му.

💗 Храната, която не се приема с обич, с вътрешно желание, е отрова за организма. Човек може да яде всичко, но съзнателно, с любов и благодарност.

💗 Който иска да бъде здрав, да яде храна, сготвена от човек, който го обича.

💗 Най-важната работа на Земята е храненето - да знаеш как да се храниш. Здравето зависи от правилното хранене, ако се храниш и в това време критикуваш близките си или негодуваш от живота, не можеш да бъдеш здрав.

💗 Храненето е наука за трансформиране на енергиите от едно състояние в друго.

💗 Ще мислиш, че яденето е Божие благословение. Мисли, че Бог е в хляба, във водата, във въздуха, в светлината.

💗 Яденето е едно от най-великите тайнства на живота. Чрез него ние общуваме с великата реалност. Чрез него приемаме сила, живот и знание.

💗 Всяко нещо, за което човек благодари, се освещава и благославя.

💗 Между човека и храната, която употребява, трябва да има известно отношение. Той трябва да я обича, но и храната трябва да има известно разположение към него - това наричаме ние жива храна, жив хляб.

💗 За да държи в изправност тялото, ума и сърцето си, човек трябва да готви добре и с любов.

💗 Хлябът съдържа всичко. Ще ядеш хляба с любов, за да ти проговори. Хлябът е книга, която всеки трябва да чете.

💗 Всеки плод или зеленчук внася свой съответен елемент за култивиране на определени качества в човека.

💗 Истинските неща в живота стават точно на своето време. За пример, ако пробудя вашето съзнание преждевремнно, аз ще ви осакатя. Човек трябва да се събуди точно на време, когато са най-хубавите условия.
Учителя Петър Дънов

🥗 Храната не е само материя. И човек не е само физическо тяло. Тя носи светлина, енергия, живот.

🙏 Светъл ден, приятели! Нека подбираме както храната, така и помислите, чувствата и делата си. Да спазваме хигиена не само на ръцете, но и на цялото тяло, ума и душата и да служим по най-добрия начин на Светлината! ❤

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Притчи

Притчи

УЧИТЕЛЯ за ХРАНАТА

УЧИТЕЛЯ за ХРАНАТА

💗 Пий вода от чист извор, меси хляб от прясно жито и приемай узрели и пресни плодове само от добри хора.💗 Който се храни с любов и благодарност, той има 💗 Пий вода от чист извор, меси хляб от прясно жито и приемай узрели и пресни плодове само от добри хора.💗 Който се храни с любов и благодарност, той има 2022-04-13T09:33:48+03:00 УЧИТЕЛЯ за ХРАНАТА

<p>💗 Пий вода от чист извор, меси хляб от прясно жито и приемай узрели и пресни плодове само от добри хора.</p> <p>💗 Който се храни с любов и благодарност, той има живот в себе си.</p> <p>💗 Ще ядеш с цялото си благоговение. Храненето е процес на възприемане на живите сили в природата.</p> <p>💗 Каквато е храната на човека, такава ще бъде и кръвта му, такива ще бъдат и мислите му. Каквито са мислите му, такива ще бъдат и чувствата му. Каквито са чувствата му, такива ще бъдат и делата му.</p> <p>💗 Храната, която не се приема с обич, с вътрешно желание, е отрова за организма. Човек може да яде всичко, но съзнателно, с любов и благодарност.</p> <p>💗 Който иска да бъде здрав, да яде храна, сготвена от човек, който го обича.</p> <p>💗 Най-важната работа на Земята е храненето - да знаеш как да се храниш. Здравето зависи от правилното хранене, ако се храниш и в това време критикуваш близките си или негодуваш от живота, не можеш да бъдеш здрав.</p> <p>💗 Храненето е наука за трансформиране на енергиите от едно състояние в друго.</p> <p>💗 Ще мислиш, че яденето е Божие благословение. Мисли, че Бог е в хляба, във водата, във въздуха, в светлината.</p> <p>💗 Яденето е едно от най-великите тайнства на живота. Чрез него ние общуваме с великата реалност. Чрез него приемаме сила, живот и знание.</p> <p>💗 Всяко нещо, за което човек благодари, се освещава и благославя.</p> <p>💗 Между човека и храната, която употребява, трябва да има известно отношение. Той трябва да я обича, но и храната трябва да има известно разположение към него - това наричаме ние жива храна, жив хляб.</p> <p>💗 За да държи в изправност тялото, ума и сърцето си, човек трябва да готви добре и с любов.</p> <p>💗 Хлябът съдържа всичко. Ще ядеш хляба с любов, за да ти проговори. Хлябът е книга, която всеки трябва да чете.</p> <p>💗 Всеки плод или зеленчук внася свой съответен елемент за култивиране на определени качества в човека.</p> <p>💗 Истинските неща в живота стават точно на своето време. За пример, ако пробудя вашето съзнание преждевремнно, аз ще ви осакатя. Човек трябва да се събуди точно на време, когато са най-хубавите условия.<br />Учителя Петър Дънов</p> <p>🥗 Храната не е само материя. И човек не е само физическо тяло. Тя носи светлина, енергия, живот.</p> <p>🙏 Светъл ден, приятели! Нека подбираме както храната, така и помислите, чувствата и делата си. Да спазваме хигиена не само на ръцете, но и на цялото тяло, ума и душата и да служим по най-добрия начин на Светлината! ❤</p> <p><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/16275/files/image/275685094_4970660329667124_1716058683677339254_n.jpg" class="aligncenter" width="451" height="451" /></p>

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки