Блог

За РОЖДЕНИТЕ ДНИ и РАВНОСМЕТКИТЕ 28.10.2021 21:12:59

За РОЖДЕНИТЕ ДНИ и РАВНОСМЕТКИТЕ

Днес е един от онези специални дни в годината, в които поглеждам назад и претеглям везните. Питам се колко мечти сбъднах, в какво вложих времето и енергията си и какво оставих? Вярна ли бях на идеалите си? Накъде отивам? С кого? Какво е чувството там, където съм?

🧡 През последните 2 години животът ми се преобърна. В него трайно се настани фермата и донесе много повече работа, но и много повече удовлетворение, радост и пълнота. Усещане за смисъл и истинска стойност.

💛 Обръщам се назад към изминалите години с благодарност, гледам напред с вълнение и в този миг чувствам удовлетворение. Пожелавам това усещане на всеки!

жена с плитка чесън в ръце

💚 Благодарна съм на моите родители, че са ме довели на този свят. Колкото и да твърдях като малка, че съм се самоотгледала и самовъзпитала, ще трябва да им призная известни заслуги и да им благодаря за най-скъпия дар - Животът.

💜 Благодарна съм, че много чудеса избраха да се случат в моя живот и чрез мен. Децата ни, фермата, срещите с толкова много малки и големи озарени, слънчеви хора покрай нея. Най-вече съм благодарна за и на моя прекрасен съпруг, с когото започнаха всички чуденки и чудеса.

🌈Бях билкарка, гъбарка и цветарка. Сладкарка, готвачка и чистачка. Майка, съпруга и земеделски производител. Накрая станах и госпожа - повишиха ме в ранг. Добре че са децата от лагерите.

❤ Благодарна съм, че ви има! Че ни пишете, че ни споменавате с добро, че виждате и цените това, което правим, че ни подкрепяте и ни избирате.

🙏 Пожелавам на всички ни да сме здрави, за да оцветяваме живота, да сътворяваме светове и да умножаваме светлината, добротата и радостта!

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Фермата преди и сега

Фермата преди и сега

За РОЖДЕНИТЕ ДНИ и РАВНОСМЕТКИТЕ

За РОЖДЕНИТЕ ДНИ и РАВНОСМЕТКИТЕ

Днес е един от онези специални дни в годината, в които поглеждам назад и претеглям везните. Питам се колко мечти сбъднах, в какво вложих времето и енергият Днес е един от онези специални дни в годината, в които поглеждам назад и претеглям везните. Питам се колко мечти сбъднах, в какво вложих времето и енергият 2021-11-25T19:21:51+02:00 За РОЖДЕНИТЕ ДНИ и РАВНОСМЕТКИТЕ

<p>Днес е един от онези специални дни в годината, в които поглеждам назад и <strong>претеглям везните</strong>. Питам се колко мечти сбъднах, в какво вложих времето и енергията си и какво оставих? Вярна ли бях на идеалите си? Накъде отивам? С кого? Какво е чувството там, където съм?</p> <p>🧡 През последните 2 години животът ми се <strong>преобърна</strong>. В него трайно се настани <strong>фермата </strong>и донесе много повече работа, но и много повече удовлетворение, радост и пълнота. Усещане за смисъл и истинска стойност.</p> <p>💛 Обръщам се назад към изминалите години с <strong>благодарност</strong>, гледам напред с вълнение и в този миг чувствам удовлетворение. Пожелавам това усещане на всеки!</p> <p><img alt="жена с плитка чесън в ръце" src="https://cdncloudcart.com/16275/files/image/241881785_4369414309791732_1285257077091867062_n.jpg" class="aligncenter" width="551" height="551" /></p> <p>💚 Благодарна съм на моите <strong>родители</strong>, че са ме довели на този свят. Колкото и да твърдях като малка, че съм се самоотгледала и самовъзпитала, ще трябва да им призная известни заслуги и да им благодаря за най-скъпия дар - Животът.</p> <p>💜 Благодарна съм, че много <strong>чудеса </strong>избраха да се случат в моя живот и чрез мен. Децата ни, фермата, срещите с толкова много малки и големи озарени, слънчеви хора покрай нея. Най-вече съм благодарна за и на моя прекрасен <strong>съпруг</strong>, с когото започнаха всички чуденки и чудеса.</p> <p>🌈Бях билкарка, гъбарка и цветарка. Сладкарка, готвачка и чистачка. Майка, съпруга и земеделски производител. Накрая станах и госпожа - повишиха ме в ранг. Добре че са децата от лагерите.</p> <p>❤ Благодарна съм, че ви има! Че ни пишете, че ни споменавате с добро, че виждате и цените това, което правим, че ни подкрепяте и ни избирате.</p> <p>🙏 Пожелавам на всички ни да сме <strong>здрави</strong>, за да оцветяваме живота, да сътворяваме светове и да умножаваме светлината, добротата и радостта!</p>

, , , ,
Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки