ЗА НАСВсичко започна с раждането на нашите деца и избора ни да живеем 
извън града.

Обичаме природата и истинските неща, които прерастнаха в естествено раждане, привързано родителство, осъзнатост и усъвършенстване, здравословно хранене, устойчив начин на живот, нулев отпадък, лична отговорност.

Идеята за семейна ферма дойде сама. Животът на село, децата и градината ни вдъхновиха да отглеждаме храната, с която се храним.

Публикувахте от Близката ферма в Петък, 15 ноември 2019 г.

МИСИЯ


Нашата мисия е да отглеждаме пълноценна, сезонна, органична и местна храна, докато възстановяваме живота и здравето в почвата и екосистемата.

Да свържем децата със земята и храната. Фермата да е място за свободна игра и учене сред природата.

ФЕРМЕРИТЕ

Иво е агроном с над 20-годишен опит. Няколко години е работил във винарна в Калифорния. След това се връща в България и започва работа в сферата на растителната защита (в Байер). Прилага и проверява разнообразни практики и методи в своята собствена градина.

Работата със земята и грижата за растенията го зареждат и вдъхновяват. Затова решава да създаде собствена органична ферма, в която да прилага възстановително земеделие.

Иво е двигател, създател и изпълнител "от семката до масата". Черпи опит от пионерите в областта на възстановителното и органично земеделие в Европа, Америка, Канада, Австралия.

Сиана е юрист по образование и творец по душа. Заменя адвокатската кантора и става консултант по цветови анализ и личен стил. Майчинството и семейството преобръщат живота й и я отвеждат до природата, алтернативното образование, еко-арт терапията, семейните констелации и фермата като средище.

СЕМЕЙСТВОТО


Когато фермата е семейна, децата никнат дори там, където не ги сееш.
И това е истинска благословия!

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки